Patati Patata Brussel

Opgelet: www.patati.be werkt even niet. We maken een nieuwe website.
Tot dan, altijd welkom op onze Facebookpagina!

Een taal leer je niet alleen in de klas. Oefenen in de praktijk is de beste manier om een taal te leren, maar in Brussel is dat niet altijd gemakkelijk. Cursisten die Nederlands leren, kennen meestal niet veel Nederlandstaligen. En als je op straat met een Nederlandstalige praat, begint die vaak meteen in het Frans of het Engels.

Daarom wil Patati Patata Brussel Nederlandstalige en anderstalige Brusselaars doen babbelen. Via de zoekmotor op de website www.patati.be zoek je iemand met dezelfde interesses, maar met een andere moedertaal. Jullie spreken samen af en oefenen waar en wanneer je wil. Sport je graag, zoek dan een Patati die ook graag sport. Zit je graag op café, spreek dan af met een Patati die zelf wel een pintje lust. Om je te helpen, geeft www.patati.be ideeën en tips voor activiteiten die je samen kan doen: een stadswandeling, naar een concert gaan of je inschrijven in een sportclub.

Wil je eerst zien wie of wat Patati Patata Brussel is? Kom dan zeker eens langs tijdens een Patati-activiteit. Eén keer per maand gaan we in groep op café, naar de film of nemen we deel aan een (culturele) activiteit. Je leert er nieuwe en bekende, Nederlandstalige en anderstalige Patati’s kennen.

Surf naar www.patati.be of bezoek de Facebookpagina van Patati Patata Brussel.

Patati@work

Patati Patata kan ook in je eigen bedrijf, organisatie of zelfs in een hele sector. Collega’s kunnen samen hun talen oefenen en netwerken. Alles over Patati@work lees je hier.